modernmurals.nl | moderne muurschilderingen voor binnen en buiten

Modern Murals kan uw gemeente een boost geven door cultuur, historie en geografie onder de aandacht te brengen waarmee een positieve en daardoor ook veiliger sfeer wordt gecreƫerd. Vooral plekken die aan een "opknapbeurt" toe zijn komen hiervoor in aanmerking.


Wij bieden als enige in Nederland een bijzonder product dat zich hecht aan praktisch alle oppervlakten en in combinatie met anti-graffiti coating zeer duurzaam is. Wij hebben reeds ervaring met viaducten, winkelcentra, stations, elektriciteitshuisjes, en parkeergarages. Een en ander kan gecombineerd worden met licht en eventueel veranderen van kleur.


Toegespitst op uw gemeente werken wij artistieke impressies uit welke in een pdf-presentatie worden getoond.
Wij bieden dit aan voor een all in prijs van 1250 euro excl. btw.


Wat krijgt u hiervoor?

  • Wij gaan met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van uw gemeente en potentiele locaties.
  • Wij gaan uw gemeente in om zelf met voorstellen te komen voor locaties.
  • Wij maken foto's en meten de te gebruiken objecten op.
  • Wij werken een pdf-presentatie uit waarin met artistieke impressies een duidelijk beeld wordt gegeven van de mogelijkheden.
  • Hier krijgt u een prijsindicatie van.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem contact met ons op of laat uw nummer achter, dan bellen wij u dezelfde dag nog terug.

In onderstaande video is te zien hoe een entree van een winkelcentrum op te knappen is door gebruik te maken van verschillende printtechnieken. Voor de visuals is de geschiedenis van de stad gebruikt in combinatie met de huisstijl (kleuren) van het betreffende winkelcentrum.