modernmurals.nl | moderne muurschilderingen voor binnen en buiten

Anti Graffiti

Graffiti is een groot probleem voor openbare buitenruimtes. Het verwijderen van graffiti kost een hoop tijd, geld en mankracht en het aanbrengen van deze graffiti blijft zich herhalen.


De producten van Modern Murals verfraaien plekken in openbare ruimtes met een speciale anti-graffiti en eventueel anti-wildplak coating. Uit ervaring blijkt dat onze muurschilderingen door graffiti-artists worden ontzien. Daarnaast zorgt de anti-graffiti coating ervoor dat aangebrachte graffiti makkelijk te verwijderen is.


Afhankelijk van welke coating er wordt gebruikt is graffiti te verwijderen met alleen warm water of met een schoonmaakmiddel, welke speciaal gemaakt is voor de betreffende coating. Deze producten zijn biologisch afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu. Zo worden onaantrekklijke plekken niet alleen mooier maar ook graffiti vrij.


Op onze website vindt u verschillende voorbeelden van wat er mogelijk is en een greep uit onze laatste projecten.

Heeft bovenstaande u geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ook uw telefoonnummer achter laten. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.  • Verfraaiing Openbare Ruimte
  • Anti-Graffiti Coating
  • Anti-Wildplak Coating
  • Biologisch afbreekbaar
  • Graffiti eenvoudig te verwijderen

Anti Graffiti voor en na

Betonnen pilaren

In dit voorbeeld is te zien hoe betonnen pilaren opknappen na het aanbrengen van een speciale print met anti-graffiti coating.

Anti Graffiti voor en na

Elektriciteitshuisjes

Op veel elektriciteitshuisjes wordt graffiti aangebracht. In dit voorbeeld is te zien hoe deze huisjes opgeknapt kunnen worden.