modernmurals.nl | moderne muurschilderingen voor binnen en buiten

Opknappen van elektriciteitshuisjes

Voor het opknappen van Elektriciteitshuisjes maken wij gebruik van speciale print-techniek, genaamd WallPrint. WallPrint is een ultradunne transfer film, een sterke vorm van folie. Omdat het product ultradun is blijft de structuur van de ondergrond duidelijk zichtbaar wat het effect van een moderne fresco geeft. WallPrint is geschikt voor vrijwel elke omgeving en ondergrond en kan extra versterkt worden met verschillende soorten coatings, afhankelijk van de omgeving waar het product gebruikt gaat worden.

Hierdoor ontstaan onbegrensde mogelijkheden betreffende afbeeldingen. Denk hierbij aan een grafische print die geheel opgaat in de omgeving, aangepast aan de plek van het elektriciteitshuisje (voorbeeld 1). Of juist een blikvanger middels opvallende decoratie, bijvoorbeeld met een opvallend kenmerk van de betreffende stad (voorbeeld 2 en 3).

Heeft dit uw interesse gewekt en wenst u meer informatie over de tarieven en mogelijkheiden , neem dan gerust contact met ons op voor een passend voorstel. Uw telefoonnummer achter laten is ook mogelijk, dan bellen wij u terug.


Voorbeeld 1

Voorbeeld 1

Voorbeeld 2

Voorbeeld 2

Voorbeeld 3

Voorbeeld 3