modernmurals.nl | moderne muurschilderingen voor binnen en buiten

Muurschilderingen op school

Modern Murals is gespecialiseerd in het verfraaien van locaties, zowel binnen als buiten. Met name wanden op scholen komen in aanmerking voor muurschilderingen en kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van de betreffende school waarmee een geheel eigen uitstraling wordt gecreëerd. Eén en ander kan in samenspraak met de schoolleiding en/of met de leerlingen.

Door gebruik te maken van de allernieuwste decoratie-en printtechnieken, bieden wij een geheel nieuwe vorm van decoratie aan waarmee o.a. (fiets) tunnels, stations, parkeergarages en viaducten worden verfraaid. Bij de totstandkoming van mijn ontwerpen wordt gelet op de omgeving en uitstraling, zodat er een passende sfeer gecreëerd kan worden met een positief effect.

Onze muurschilderingen hebben inmiddels bewezen zowel onderhoudsvriendelijk als duurzaam te zijn. Modern Murals onderscheidt zich vanwege creativiteit, vakkundigheid en hanteert concurrerende prijzen. Om u een goed idee te geven van de mogelijkheden op uw school komen wij graag langs en maken vrijblijvend een impressie op maat.

Heeft dit uw interesse gewekt en wenst u meer informatie over de tarieven en mogelijkheiden voor jullie school, neem dan gerust contact met ons op voor een passend voorstel. Uw telefoonnummer achter laten is ook mogelijk, dan bellen wij u terug.


Voorbeelden voor op school