modernmurals.nl | moderne muurschilderingen voor binnen en buiten

Schilderingen op muren

Modern murals houdt zich onder andere bezig met muurschilderingen. Deze kunnen zowel binnenshuis als ook buiten worden aangebracht. Zo worden onze muurschilderingen toegepast in: kantoorruimten, openbare ruimten, treinstations en winkelcentra.

Betreffende de ontwerpen van de muurschilderingen kan gekozen worden voor een bestaande afbeelding die u zelf aanlevert. Ook kan er in overleg met onze grafisch kunstenaar een muurschildering op maat worden ontworpen. Muurschilderingen zijn bijzonder geschikt om een omgeving een prettige en veilige uitstraling te geven. Denk bijvoorbeeld aan fiets- en voetgangerstunnels die door gebruik van visuals een positieve boost krijgen. Dat effect kan worden versterkt door te combineren met lichtvoorzieningen. In onze ontwerpen wordt altijd rekening gehouden met de directe omgeving zodat er een passende sfeer gecreeƫrd kan worden.

Wenst u meer informatie over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Onze producten
  • WallPrint
  • GlassPrint
  • FloorPrint

Muurschildering pilaren
Muurschildering op pilaar
Muurschildering kantoor