modernmurals.nl | moderne muurschilderingen voor binnen en buiten

Regenboogsteden

Het verfraaien van een stadscentrum of het opknappen van een donkere fietstunnel, Modern Murals kan door gebruik te maken van de allerlaatste printtechnieken elke plek in een stad aanpakken en op die manier aantrekkelijker en veiliger maken. Naast het verfraaien of veiliger maken kunnen we hiermee ook maatschappelijke issues onder de aandacht brengen, zoals de regenboogsteden met een LHBT verbetertraject reeds doen. Dit verbetertraject richt zich op de acceptatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders, afgekort LHBT's. Naast de acceptatie vallen uiteraard de veiligheid en de emancipatie van de LHBT's hier ook onder.

Op dit moment zijn er 45 steden die aan dit verbetertraject mee doen, de Regenboogsteden. Deze steden hebben zich in het verleden eerder hard gemaakt voor een beter LHBT-beleid en gaan hier nu weer mee aan de slag. Hieronder ziet u een aantal impressies die laten zien wat de mogelijkheden zijn waarmee Modern Murals op originele wijze aandacht vraagt voor de LHBT community en tegelijkertijd kunst in de openbare ruimte plaatst.

Werkt u binnen uw gemeente ook aan een beter LHBT-beleid en wenst u meer informatie over de tarieven en mogelijkheiden, neem dan gerust contact met ons op voor een passend voorstel. Uw telefoonnummer achter laten is ook mogelijk, dan bellen wij u terug.


Impressie Regenboog

Impressie van een betonnen
regenboog op een plein.

Impressie Regenboog Tunnel

Voor de gemeente Purmerend hebben wij een ontwerp gemaakt om een 30 meter lange, golvende regenboog te plaatsen in de stationstunnel. In deze regenboog zal Artikel 1 worden vermeld.

Impressie Tunnel

Impressie voor en na van een
regenboog in een donkere tunnel.

Impressie Trap

Impressie van een regenboog zichtbaar tijdens het naderen van een trap.