modernmurals.nl | moderne muurschilderingen voor binnen en buiten

Street Art en Murals

Street Art en Murals hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in de cultuur, zelfs in het stenen tijdperk bestond al de behoefte aan kunst, denk bijvoorbeeld aan de grotten van Lasceaux.

De grotten van Lasceaux
De grotten van Lasceaux

Ook in de tijd van de Egyptenaren en de Maya's was er veel aandacht voor kunst "op straat". In Europa worden wij hedendaags steeds vaker geconfronteerd met Street Art.

Kunst in het oude Egypte
De kunst in het oude Egypte
Een Mural van de Maya's
Een Mural van de Maya's

Voor Modern Murals is er een een groot verschil tussen betaalde Street Art en de illegale graffiti. Modern Murals houdt zich bezig met Street Art en maakt in opdracht van bijvoorbeeld de gemeente of vastgoedbedrijven een muurschildering die past bij de locatie en daarbij laten wij ons inspireren door historie, natuur en architectuur.

Door gebruik te maken van de allernieuwste decoratie- en printtechnieken, bieden wij een geheel nieuwe vorm van decoratie aan waarmee o.a. (fiets) tunnels, stations, parkeergarages en viaducten worden verfraaid. Onze moderne fresco's worden bovendien voorzien van een coating waarmee graffiti eenvoudig kan worden verwijderd. Bij de totstandkoming van de ontwerpen wordt gelet op de omgeving en uitstraling, zodat er een passende sfeer gecreƫerd kan worden met een positief effect.

Heeft dit uw interesse gewekt en wenst u meer informatie over de tarieven en mogelijkheiden voor jullie school, neem dan gerust contact met ons op voor een passend voorstel. Uw telefoonnummer achter laten is ook mogelijk, dan bellen wij u terug.


Voorbeelden Street Art van Modern Murals